Fem Coliving

FEM-Rural-Coliving-Coworking-Workshop-Formacion-IA-Naturaleza-Ripolles-Pirineo-CAT

Workshop & Paella: 25 Nov. ’23

Com incorporar una IA generativa al teu flux de treball, de la mà dels seus creadors

Un workshop per a aprendre a accelerar el teu procés creatiu incorporant la Intel·ligència Artificial generativa al teu flux de treball i, d’aquesta manera, incrementar la qualitat i ser més eficient.
Al final de la sessió tots tindrem un copilot de pensament i ideació personalitzat. Impartit per Fermat amb la col·laboració de Monday&Co.

Dissabte 25 de Novembre
10:00 Workshop gratuït: Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses
Paella & Networking: 14:30 FEM Coliving (places exhaurides)

Des de FEM, amb l’ajuda MondayCo i conjuntament amb l’equip de Fermat, hem organitzat un dia on entendre i experimentar amb el seu canvas col·laboratiu d’Intel·ligència Artificial generativa. 

L’objectiu és aprendre a accelerar processos creatius i que al final de la sessió tothom s’endugui un copilot de pensament i ideació personalitzat per treballar en tasques de disseny de producte, pluja d’idees, comunicació, etc. 

Si intueixes que l’ús d’una IA podria millorar el teu rendiment professional o ja has treballat amb IA generativa però vols treure-li més suc, aquesta pot ser una bona oportunitat, t’agradarà aprendre’n de boca dels creadors d’una eina tan potent com Fermat.app. A més, t’ho pots combinar per passar la tarda pel Ripollès!

FEM-Rural-Coliving-Coworking-Workshop-Formacion-IA-Naturaleza-Ripolles-Pirineo-Fermat-ES

Fermat és una canvas col·laboratiu que combina totes les IAs (ChatGPT, Stable Diffusion…) per augmentar la nostra creativitat o la del nostre equip.  L’objectiu del workshop és aprendre a utilitzar l’aplicació en diferents contextos, i treure el màxim rendiment  de l’IA com a copilot de creació.

Durant tot el mes següent, els assistents tindran accés a Fermat de forma gratuïta.

És per a tu si et dediques a:

Disseny de producte, moda, mobiliari, interiors, gràfic, UX…
Arquitectura
Il·lustració 
Marketing/ copy 
Fotografia i vídeo 
Escriptura 
Processos creatius 
Consultoria i Project Manager 
T’interessa la IA i els processos creatius

*Al final de la pàgina et detallem de manera més específica com Fermat et pot  ajudar en aquests diferents àmbits.

Quin és el plan?

Dissabte, 25 de Novembre

10:00 Workshop

Palau de l’Abadia, Sant Joan de les Abadesses
Si disposes d’un portàtil, porta’l.
Petita introducció: què és la IA, riscs y preocupacions.
Workshop col·laboratiu on, utilitzant Fermat, aprendrem a transformar les nostres idees en un producte.
Treball en grups amb el recolzament de Fermat per personalitzar l’eina a les necessitats de cadascú.

14:30 Paella i Networking

(Places exhaurides)
FEM Coliving
Un moment per gaudir de l’entorn, intercanviar opinions i coneixe’ns millor.

Durant el mes següent, els assistents tindràn accés a Fermat de manera gratuita.

Ús pràctic de la Intel·ligència Artificial generativa segons la teva àrea creativa


Disseny de Producte
Fermat ajuda als dissenyadors a visualitzar i  experimentar amb conceptes de nova creació o existents. L’aplicació ofereix generació i edició automàtica d’imatges, permetent la creació i la personalització de dissenys adaptats a les  tendències i preferències del consumidor. Per exemple, generació de dissenys a partir d’una board de Pinterest: vídeo

Disseny Gràfic i Experiència d’Usuari (UX)
Facilita la generació automàtica d’elements visuals: logotips o renders d’interfícies d’usuari, agilitzant la fase d’experimentació. En la mateixa aplicació es pot recollir el feedback de tots els usuaris, i analitzar amb IA els diferents punts de vista dels usuaris per definir un millor disseny.

Il·lustració
Permet als il·lustradors generar imatges en diferents formats i estils artístics com a inspiració. També  ofereix suggeriments basats en l’estil de l’artista per potenciar i diversificar la creativitat visual.

Màrqueting / Copy
Fermat pot generar contingut visual per màrqueting, seguint la vibra d’una marca, i mantenir la veu d’aquesta en la generació de copy.

Fotografia i Vídeo
Assisteix en l’elaboració de storyboards, així com en la previsualització d’escenes per conceptualitzar millor la història general.

Escriptura
Fermat no només genera text i variacions d’aquest, sinó que ens fa les preguntes adequades a nosaltres per construir una història, assaig o poema amb una narrativa captivant.

Processos Creatius:
Genera automàticament des d’idees boges a factibles, preguntes How Might We…?, o anàlisis de conceptes aportant-te un company de pensament en processos d’ideació, inspiració o pluja d’idees.

Consultoria i Project Manager
Fermat és una eina de productivitat que integra totes les IAs i permet tenir equips i organitzacions en ella. A part d’això, Fermat permet usar eines existents de pros & cons, DAFO, How Might We…?  o inclús els usuaris més avançats poden fer les seves pròpies eines i comercialitzar aquests “kits” d’eines a altres empreses com kit d’innovació i ideació per usar dins de Fermat. 

En resum, Fermat pot incrementar la productivitat a dissenyadors, professionals de màrqueting, fotògrafs, escriptors, consultors i altres creatius.

Dissabte 25 de Novembre
10:00 Workshop gratuït: Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses
Paella & Networking: 14:30 FEM Coliving (places exhaurides)

FEM Coliving, on la IA es troba amb la natura 😜

Més posts

Concertar vídeo llamada

Reserva día y hora para la vídeo llamada. Hablaremos 15min para conocernos personalmente, explicarte mejor el proyecto y resolver cualquier duda.

We are working on it 🙏

We are translating the website, it will be ready soon. In the meantime, don’t hesitate to ask what you don’t understand:

Estamos trabajando en ello 🙏

Estamos traduciendo la web al castellano, muy pronto estará lista. Mientras tanto, no dudes en preguntarnos lo que no entiendas:

Concertar videotrucada

Reserva dia i hora per a la videotrucada. Parlarem 15min per coneixe’ns personalment, explicar-te millor el projecte i resoldre qualsevol dubte.