Fem Coliving

Descobreix els avantatges del coworking rural: Connectar amb la natura impulsa la productivitat

Hem demanat als residents de FEM que ens expliquin els principals avantatges que han vist de treballar en un coworking rural i aquests són els 8 punts més destacats.

És evident que compartir l’espai de treball amb persones de professions complementàries suma, tant a nivell professional com personal. Qui ve a FEM, sovint es retroba amb l’espai de treball compartit després d’un temps de solitud en el teletreball. Tot té el seu què, però durant aquest temps hem vist que és innegable que una mirada fresca al que estàs fent, altres punts de vista, enllaços i trucs que no coneixies i molts altres detalls del dia a dia al coworking, ens ajuden a treballar de manera eficient (i plaent!).

Hem demanat als residents de FEM que ens expliquin els principals avantatges que han vist de treballar al coworking rural i aquests són els punts més destacats.

 

1. L’ambient col·laboratiu és enriquidor

En un coworking rural s’hi respira un entorn de col·laboració on les idees flueixen lliurement. Hi compartim coneixements, habilitats i experiències amb els altres. A més, les interaccions diàries amb persones de diferents trajectòries i disciplines ens permeten ampliar la nostra perspectiva i aprendre coses noves cada dia. Una vegada més, el més important són les persones.

2. En un coworking rural estàs en contacte amb la natura

Estar envoltats de natura i integrar-la al nostre dia a dia ens ajuda a conciliar la vida personal i la professional (si, tenim el coworking amb millors vistes del món, però també hi ha vida a fora!). A més, estar tan a prop de la muntanya, ens permet gaudir d’activitats recreatives i relaxar-nos, millorant així la nostra qualitat de vida tant física com emocional. Aquest entorn de convivència en què es comparteixen espais de vida i treball fomenta la creació d’una comunitat viva i que ens fa créixer.

3. Sinèrgies professionals

Compartir el dia a dia en un coworking rural ens dona l’oportunitat d’ampliar el nostre cercle de contactes i amistats de manera genuïna. Coneixem gent de diferents camps i establim connexions reals. Aquesta xarxa de contactes fomenta col·laboracions professionals úniques, enriquidores i perdurables en el temps. Al coworking rural de FEM s’hi han forjat múltiples col·laboracions que segueixen creixent i creant un impacte positiu.

4. Energia col·lectiva i projectes amb impacte

En un coworking rural, ens immergim en un entorn de passió i motivació. És inspirador estar envoltats de gent amb empenta i disposada a compartir les seves idees i experiències. L’energia col·lectiva ens impulsa a seguir endavant. A més, no ens pregunteu ben bé perquè, però estem aconseguint crear una comunitat de persones conscients, moltes d’elles desenvolupant projectes que busquen crear impacte social positiu. Formar part d’una comunitat amb propòsit no sols ens nodreix professionalment, sinó que ens aporta pertinença i motivació perquè el nostre dia a dia professional tingui un significat més profund.

descobreix-els-avantatges-del-coworking-rural-connectar-amb-la-natura-impulsa-la-productivitat-barcelona-pirineu
5. Inspiració

Estar envoltats de persones amb diferents professions i talents en un coworking rural ens inspira a pensar de manera innovadora, “out of the box”. La col·laboració i l’intercanvi d’idees es converteixen en una font constant d’inspiració. Sortir a l’era a prendre el cafè i comentar la jugada, una videotrucada que no s’esperava i ens enxampa amb el volum pels núvols… Aquestes petites coses fan que el dia a dia sigui més conciliador amb el nostre estat d’ànim, més humà, més tangible, més real.

6. Suport emocional i professional

En un coworking rural hi trobem un ambient de suport. Compartir experiències, reptes i èxits amb els altres ens aporta un suport emocional valuós (l’estabilitat emocional és la font de la qual brolla tota la resta, més val cuidar-la!). A més, la possibilitat de rebre consells i retroalimentar-nos dels demés enforteix el nostre desenvolupament professional.

7. Treball a alta velocitat

Un coworking rural ens aporta un espai tecnològicament avançat que ens manté connectats i ens permet treballar sense interrupcions. A la muntanya també hi tenim alta velocitat (i no ens referim només als isards!): Fibra Òptica de 300Mb per segon reals, tant de descàrrega com de càrrega.

8. Dinamització socioeconòmica dels entorns rurals

Els coworkings rurals tenen un impacte positiu en els entorns rurals, ja que contribueixen a fixar i atraure capital humà qualificat a la zona, amb la corresponent retenció de talent: un factor clau pel desenvolupament d’aquests territoris.

BONUS TRACK: Altres espais a FEM Coliving

Així doncs, en un coworking rural són tot avantatges?! Gairebé, però no sempre. També hi ha dies que ve de gust la soledat, estar al nostre aire. En aquests casos tenim alguna opció addicional 😉👇

Més posts

Concertar vídeo llamada

Reserva día y hora para la vídeo llamada. Hablaremos 15min para conocernos personalmente, explicarte mejor el proyecto y resolver cualquier duda.

We are working on it 🙏

We are translating the website, it will be ready soon. In the meantime, don’t hesitate to ask what you don’t understand:

Estamos trabajando en ello 🙏

Estamos traduciendo la web al castellano, muy pronto estará lista. Mientras tanto, no dudes en preguntarnos lo que no entiendas:

Concertar videotrucada

Reserva dia i hora per a la videotrucada. Parlarem 15min per coneixe’ns personalment, explicar-te millor el projecte i resoldre qualsevol dubte.