Fem Coliving

L’or és temps

Vivim en la societat de les metes, de la pressa, del “el temps és or”, però a vegades cal recordar que l’or (els diners) implica invertir-hi temps de vida.

Vivim en la societat de les metes, de la pressa, del “el temps és or”, però a vegades cal recordar que l’or (els diners) implica invertir-hi temps de vida.

Quant temps de vida estem disposats a invertir a canvi de coses?

Davant de decisions de consum que sovint prenem de manera gairebé inconscient o inclús induïda, és sa preguntar-se: quant temps de vida estem disposats a invertir-hi?

Òbviament, hi ha coses que són necessàries, imprescindibles, però a la resta creiem que és positiu donar-los el valor que tenen, no més. Medir els diners en temps de vida ens pot donar una referència bastant acurada i posar en valor als amics, la família, els coneixements, les experiències i altres intangibles que no es poden comprar.

A la foto, el Brian Amador, que va venir a FEM per començar l’aventura de compatibilitzar la seva feina com a editor de vídeo amb una vida nòmada sobre la seva furgoneta. Guardem un molt bonic record seu, ens va ajudar a través de l’exemple a no oblidar mai aquesta idea. Aquí el seu vimeo.

Per continuar aprofundint en el tema, us deixem aquest article, de Sergio Picazo per a Sentit Crític.

Més posts

Concertar vídeo llamada

Reserva día y hora para la vídeo llamada. Hablaremos 15min para conocernos personalmente, explicarte mejor el proyecto y resolver cualquier duda.

We are working on it 🙏

We are translating the website, it will be ready soon. In the meantime, don’t hesitate to ask what you don’t understand:

Estamos trabajando en ello 🙏

Estamos traduciendo la web al castellano, muy pronto estará lista. Mientras tanto, no dudes en preguntarnos lo que no entiendas:

Concertar videotrucada

Reserva dia i hora per a la videotrucada. Parlarem 15min per coneixe’ns personalment, explicar-te millor el projecte i resoldre qualsevol dubte.